Agil Kompetanse rgb.png

Egen hjemmeside eller facebook-side for bedriften?

Vi kan hjelpe deg med alle problemene fra A til Å.

Mange tenker at de har behov for egen hjemmeside eller en facebook-side for bedriften, men kommer ikke i gang fordi det er for mange problemer teknisk og innholdsmessig som må løses for å få det til. 

 

Vi kan gjøre hele jobben for dere, fra registrering av domene til ferdige hjemmeside eller facebookside, oppsett av e-post evt. markedsføring på Google søk og Facebook/Instagram.

 

Vi setter opp nettsiden for deg og hjelper deg med bilder og innhold. Bruk av eget bildemateriale kan være det som fanger interessen og virke avgjørende for at kunder tar kontakt eller kjøper noe.Vi har egen fotograf som kan ta profesjonelle portrettfoto, porduktfoto, foto av bygninger eller av aktiviteter fra virksomhten.

Hjemmesiden eller facebooksiden vil være tilpasset alle enheter og vises like godt på mobiltelefon som nettbrett og PC eller MAC.

En hjemmeside er som regel det første møte potensielle kunder får med din bedrift. Det er derfor viktig at de får en god opplevelse og opplever den som nyttig! Den må gjøre mer enn å bare se flott ut. 

Det må være enkelt å finne de produkter og tjenester som virksomheten tilbyr og tydelig fremheve det som er viktig å vite om virksomheten. I tillegg må hjemmesiden være godt integerert og optimalisert mot Google søk og andre søkemotorer. 

 

 

 

 

 

 

 

Har dere behov for andre tilleggstjenester som det å få laget annonser til bruk på Google søk eller Facebook/Instagram så kan vi lage det for dere. Det vil skape trafikk til hjemmesiden, facebooksiden eller rett til en salgsside.

Det er også viktig med oppfølging og vedlikehold av hvordan alt dette virker sammen. Vi hjelper dere med å få laget statistikk som viser hvor stor trafikk det er mot hjemmesiden eller facebooksiden. Eller hvor effektiv en annonsekampanje på Google søk eller Facebook/Instagram har vært. Basert på disse dataene kan vi gjøre en analyse av hva som virker og evt. justere noe ved videre annonsering.

 

 

 

 

 

 

 

 

Når det gjelder pris på disse tjenestene så er det avhengig av hvor mye vi skal hjelpe dere med.


Vi har en startpakke der vi hjelper dere med det meste for å komme i gang. Prisen er da avhengig av hvor mange undersider dere trenger på hjemmesiden. Startpakken inkluderer også undervisning i hvordan dere selv kan gjøre enkel redigering av tekst og bilder for å vedlikeholde eller utvide innholdet.

 

Hvis dere ikke ønsker å drifte og vedlikeholde nettstedet selv så kan vi tilby en driftspakke med drift og vedlikehold av hjemmesiden eller facebooksiden. Den pakken har en fast sum i måneden avhengig av størrelsen på nettstedet. 

Andre tjenester som kan velges som tilleggstjenester er feks. annonsekampanjer på facebook og Google eller det å få laget eget bildemateriale ved bruk av fotograf. Dette er i utgangspunktet timebasert pris, men avhengig av omfanget kan vi bli enig om en pakkepris.

Fyll ut skjemaet under for å be om et tilbud.

WWW_2.jpg
person taking photo
spices on spoon
statistikk.jpg