Fører raskere med Agro Økonomi

"Fordi modulene er integrert i samme system, sparer vi mye arbeid. Når vi har laget fakturaene og lønningene, har vi faktisk samtidig bokført ca 1/3 av bilagene våre."

Hallenstvedt Import-Salg AS varmer Norge med miljøvennlig biovarme! De selger forbrennings-ovner og -anlegg til flis- eller ved-fyring for oppvarming av alt fra privathus til store bedrifter og idrettshaller.De holder til i Stokke i Vestfold, men har kunder over hele landet.

 

"Regnskapet har vi ført i Agro Økonomi siden 1997. I tillegg til Regnskap bruker vi også modulene for fakturering, lønn og budsjett. Fordi modulene er integrert i samme system, sparer vi mye arbeid. Når vi har laget fakturaene og lønningene, har vi faktisk samtidig bokført ca 1/3 av bilagene våre.

 

På fakturaene har vi innført kid, så innbetalingene bokføres også automatisk, via en ocr-fil som vi laster ned fra nettbanken.

 

De innkommende fakturaene er egentlig det eneste vi bokfører manuelt. Vi har også valgt å bruke såkalt remittering, for å slippe å taste inn leverandør- og faktura-opplysningene på nytt i nettbanken. Det betyr at også utbetalingene bokføres ved et enkelt tastetrykk."

Agro Økonomi

Føre regnskapet selv? Godt betalt arbeid!

  • Enkelt og oversiktlig program. Har alt det du trenger

 

  • Gratis og god brukerstøtte som betjenes av praktiske regnskapsførere og teknisk personel

 

  • Agro Økonomi er bygd opp av moduler. Du kan starte med en modul og bygge ut etter behov​.

 

Kontakt oss på tlf. 33 07 19 80

 

kundeservice@agro.no

Please reload